Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de aanmaakblokjes test

Bij onze test hebben wij alle mogelijke aanmaakblokjes bestudeerd. Deze hebben we vervolgens bekeken en geanalyseerd, waardoor ze een flinke schifting hebben gemaakt. Op basis van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij de 10 beste aanmaakblokjes uitgekomen die je op deze pagina kunt bekijken.

Door op de button onder elke aanmaakblokjes te klikken, word je doorverwezen naar de volgende pagina van een externe webshop. Hier wordt aangegeven of een aanmaakblokjes voorradig is. 

De beste aanmaakblokjes koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

De aanmaakblokjes die beste getest is, is deze GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium ca. 450 stuks 2,5kg FSC® Voordeeldoos Geurvrij lange brandduur BBQ Haard.. Deze aanmaakblokjes scoorde het beste in onze aanmaakblokjes test. 

Vergelijk de beste aanmaakblokjes

Hoe maak je nu de beste keuze tussen de aanmaakblokjes in de top 10? Zoals je ziet in de lijst hiernaast, is elke aanmaakblokjes voorzien van drie aspecten waaruit jij informatie kunt halen.

We raden aan de beschrijving goed door te nemen, de foto’s te bekijken om te zien hoe een aanmaakblokjes er precies uit ziet en vervolgens de prijzen op de externe webshop door te nemen. Wanneer je deze vergelijkt met elkaar per aanmaakblokjes en deze naast je wensen legt, maak jij de beste keus voor hetgeen dat jij voor ogen hebt.

Disclaimer: Aangezien de aanmaakblokjes door externe webshops worden verkocht, kun je ook bij hen terecht in het geval dat je niet tevreden bent of dat er iets mis is met je aanmaakblokjes.

Onze conclusie over de beste aanmaakblokjes

Het vinden van de juiste aanmaakblokjes is dus zeker geen probleem. We hebben een selectie gemaakt met de 10 beste opties die je kunt overwegen. Vergelijk deze opties met elkaar en vind de beste manier om je kampvuur aan te steken. Je zou zelfs nog een stap verder kunnen gaan door met ons contact op te nemen voor persoonlijk advies. Ook blijven we onze lijst met aanmaakblokjes bijwerken. Dus als je op zoek bent naar de beste aanmaakblokjes, kom dan vaker eens langs om de lijst te controleren. Dan kun je gegarandeerd de beste optie vinden voor je aanmaakblokjes.

Slotwoord aanmaakblokjes

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wij hopen dat we je goed hebben kunnen helpen door middel van ons onderzoek naar de beste aanmaakblokjes.

Wij werken regelmatig aan onze website om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken door je van waardevolle informatie te voorzien over aanmaakblokjes. Doordat wij voor jou aan de slag zijn gegaan, hebben wij alle aanmaakblokjes voor je op een rij gezet, zodat je niets meer over het hoofd ziet. Wij bieden de beste mogelijkheden aan door middel van de door ons onderzochte reviews.

Ons team bestaat uit ervaringsdeskundigen en wij werken regelmatig met veel plezier aan onze website, dit alles om jou een handje te helpen. Voor een optimaal resultaat, doen voeren we onderzoek uit zodat we de meest betrouwbare informatie kunnen presenteren. Zo kun jij gemakkelijk je eigen vergelijkingen maken.

De afgelopen jaren hebben wij vele onderzoeken uitgevoerd en hebben daardoor veel kennis opgebouwd. Uiteindelijk zijn we deze website voor je gestart om je van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien.  

Harry

Hi, welkom op mijn blog! Leuk dat je de tijd neemt om mijn blog te lezen. Ik ben Harry en blogger. Ik vind het leuk om te schrijven. De afgelopen jaren ben ik me gaan verdiepen in outdoor, survival en kampeer producten.

Elke dag sta ik met veel energie op om te gaan onderzoeken over leuke items, actuele onderwerpen en wat nou uitstekende en best geteste aanmaakblokjes zijn op dit moment.

  1. kamperen
  2. aanmaakblokjes

Top 10 beste aanmaakblokjes van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

Als je regelmatig een kampvuur aansteekt, dan is een goede aanmaakblokjes onmisbaar. Maar met zo veel opties op de markt is het moeilijk om de juiste te kiezen. Om je hierin te helpen hebben wij de top 10 beste aanmaakblokjes uitgezocht. Of je nou op zoek bent naar aanmaakblokjes die de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben, of je zoekt de blokjes met een lange en veilige brandduur, ons artikel heeft het allemaal.

Vergelijken van aanmaakblokjes

Op deze pagina hebben wij speciaal voor jou de top 10 van de beste aanmaakblokjes samengesteld. Bekijk de top 10 aanmaakblokjes, lees de productbeschrijvingen goed door en bepaal of er een aanmaakblokjes tussen zit die goed voor jou zou zal. 

Onze beste 10 aanmaakblokjes voor je op een rij

Of je nu ervaren of onervaren bent, wij hebben de beste aanmaakblokjes voor je vergeleken en in kaart gebracht. Zo kun jij de best gereviewde aanmaakblokjes zien. De beste tien komen tot stand door ons onderzoek naar de best geteste aanmaakblokjes.

Tot de beste 10, hebben we rekening gehouden met de prijs, zodat voor iedereen wel een goede aanmaakblokjes te vinden is. Bekijk de beste 10 aanmaakblokjes zoals ons onderzoek heeft uitgewezen hieronder.

1. GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium ca. 450 stuks 2,5kg FSC® Voordeeldoos Geurvrij lange brandduur BBQ Haard.

5/5

De GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium ca. 450 stuks 2,5kg FSC® Voordeeldoos zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn daarom volledig FSC® gecertificeerd. De blokjes zorgen voor een lange brandduur en hebben een geurvrije rookontwikkeling. Hierdoor is de aanmaak van je BBQ of Haard eenvoudig en snel. De blokjes zijn verpakt in een voordeeldoos die eenvoudig te openen is en waar je de blokjes gemakkelijk kunt verdelen. De lange brandduur zorgt ervoor dat je langer van je BBQ of Haard kunt genieten. Met deze GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium ca. 450 stuks 2,5kg FSC® Voordeeldoos ben je verzekerd van een goede aanmaak.

Een super product en op nummer 1. Bekijk hier waarom met uitstekende reviews. 

2. GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium ca. 660 stuks 4kg FSC® Voordeeldoos Geurvrij lange brandduur BBQ Haard.

5/5

De GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium zijn 100% natuurlijk en zijn FSC® gecertificeerd. Deze aanmaakblokjes zijn van hoge kwaliteit en verpakt in een voordelige doos van 4 kg. Met deze set kun je ca. 660 stuks aanmaakblokjes produceren. Door de juiste samenstelling en de pure kwaliteit van de bouwstoffen wordt een lange brandduur gegarandeerd. Bovendien is het gebruik helemaal geurvrij. Het aansteken van je BBQ of haard is super makkelijk met de GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium. Binnen no-time heb je een prachtig vuur dat de hele avond lang brandt. Zelfs bij kou en wind is het vuur goed te controleren. Geniet met je vrienden of familie van dit heerlijke buitenleven met de GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium. Steek je BBQ of Haard aan in een Handomdraai met de Aanmaakblokjes van GrillKing.nl. De GrillKing Bruine Aanmaakblokjes Premium zijn van hoge kwaliteit en 100% natuurlijk. De voordelige doos van 4 kg bevat ca. 660 stuks aanmaakblokjes. Met deze set heb je een lange brandduur en is het gebruik geurvrij. Daarnaast is deze set FSC® gecertificeerd. Geniet met je vrienden of familie van dit heerlijke buitenleven door deze aanmaakblokjes binnen een handomdraai aan te steken. Krijg een prachtig.

Een niet te missen product. Geheel terecht op nummer 2 volgens ons onderzoek. 

3. Fire-Up Aanmaakblokjes Voordeelzak 300 stuks.

5/5

Fire-Up Aanmaakblokjes Voordeelzak is een ideale oplossing voor het aansteken van barbecues, openhaarden en vuurkorven. Je hebt 300 stuks in een voordeelzak, wat een perfecte oplossing is voor langere barbecuesessies. De Fire-Up aanmaakblokjes zijn gemaakt van FSC hout en plantaardige olie, waardoor het milieuvriendelijk is. De blokjes zijn niet giftig, waardoor ze veilig zijn om te gebruiken. De brandduur van de blokjes is tussen de 8-10 minuten, ideaal voor het opstarten van je barbecue. Met de bruine Fire-Up aanmaakblokjes hoeft je je geen zorgen te maken over ADR goederen. Dit maakt deze aanmaakblokjes perfect voor gebruik thuis of buiten.

Dit product hoor zeker in de top 3 thuis. Bekijk waarom dit is volgens experts en specialisten. 

4. Samba Aanmaakblokjes á 24 x 32 Stuks Omdoos is 768 Aanmaakblokjes.

5/5

De Samba Aanmaakblokjes zijn gemaakt om in een handomdraai een barbecue of vuurkorf aan te steken. De blokjes zijn gemaakt van plantaardige olie en onbewerkt naaldhout, waardoor ze niet giftig zijn en veilig te gebruiken. De blokjes zijn verpakt in dozen van 24 x 32 stuks, waardoor je 768 blokjes krijgt. Dit stelt je in staat om je barbecue of vuurkorf voor een lange tijd brandend te houden. De blokjes geven een mooi, constant vuur, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een explosie. De blokjes hebben ook de voordelen dat ze niet stinken en onbeperkt houdbaar zijn. Met deze bruine aanmaakblokjes van samba heb je geen risico op een explosie en stook je je barbecue of vuurkorf veilig en snel op.

Volgens kenners is dit een absolute kwaliteit. Bekijk de reviews voor meer informatie. 

5. Samba Aanmaakblokjes Kerosine 896 Stuks Omdoos.

5/5

De Samba Aanmaakblokjes Kerosine 896 Stuks Omdoos zijn ideaal voor een veilige, snelle aanmaak van een barbecue of vuurkorf. De blokjes zijn kant-en-klaar, wat het aansteken makkelijk en ongecompliceerd maakt. Bovendien zijn ze onbeperkt houdbaar, dus je hebt er altijd voorraad van in huis. De Samba aanmaakblokjes zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een hoge verbrandingswaarde. Ze zijn gemaakt van petroleumbasis en hebben geen explosiegevaar. Daarnaast kun je de blokjes ook heel eenvoudig doseren. Kortom, dankzij deze aanmaakblokjes is het aansteken van een barbecue of vuurkorf kinderspel. Ze zijn erg populair dankzij hun veiligheid, duurzaamheid en gemakkelijk gebruik. Met de Samba Aanmaakblokjes Kerosine 896 Stuks Omdoos steek je je barbecue of vuurkorf altijd veilig aan.

Een absolute wanna-have. Op nummer 5 en wij snappen wel waarom! 

6. Fire-Up Aanmaakblokjes zak a 192 stuks.

5/5

Onze Fire-Up Aanmaakblokjes zak bevat 192 stuks, wat voldoende is voor een hele zomer vol barbecueplezier. De aanmaakblokjes zijn gemaakt van FSC hout en plantaardige olie. Dit maakt het product milieuvriendelijk en niet giftig. Met de Fire-Up Aanmaakblokjes heb je nooit meer moeite met het aansteken van je barbecue, openhaard of vuurkorf. De aanmaakblokjes zorgen voor een betrouwbare verbranding met een brandduur van 8-10 minuten. De korte opwarmtijd is ideaal voor kamperen of een picknick. Daarnaast zijn de aanmaakblokjes ook geschikt voor het aansteken van je kachel of openhaard thuis.

Experts, specialisten en deskundigen zijn het er over eens. Wat een topper en een aanrader! 

7. Voordeeldoos Houtwol Aanmaakkrullen ca. 130 stuks FSC.

5/5

De Voordeeldoos Houtwol Aanmaakkrullen ca. 130 stuks FSC is de perfecte manier om je barbecue of haard aan te steken. De aanmaakkrullen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en bevatten geen parafine of kerosine. Daarnaast zijn de aanmaakkrullen voorzien van plantaardige olie, wat zorgt voor een lange brandduur. Bovendien zijn de aanmaakkrullen reuk- en rookloos. Met 130 stuks in één doos, kun je er zeker van zijn dat je altijd een aanmaakkrul bij de hand hebt om je barbecue of haard aan te maken. De Voordeeldoos Houtwol Aanmaakkrullen ca. 130 stuks FSC is gemaakt van duurzame materialen. Elke aanmaakkrul heeft een FSC-certificering, waardoor je weet dat ze afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Zo draag je bij aan het behoud van onze bossen en het milieu. Daarnaast hebben de aanmaakkrullen een compact formaat, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren en op te bergen zijn.

Een favoriet binnen ons team. Een top 10 waardig product met goede reviews. 

8. GrillKing Houtwol Aanmaakkrullen Premium Ca. 420 stuks 5kg FSC® Voordeeldoos Aanmaakwokkels -lange brandduur BBQ Haard.

5/5

De GrillKing Houtwol Aanmaakkrullen Premium Ca. 420 stuks 5kg FSC® Voordeeldoos Aanmaakwokkels -lange brandduur BBQ Haard hebben alles wat u nodig heeft voor een gemakkelijk ontsteken van uw BBQ en haardhout. Onze houtwol aanmaakkrullen zijn vervaardigd uit hoogwaardig FSC® materiaal en zijn FSC® gecertificeerd. Met ongeveer 420 stuks per doos en een gewicht van 5 kg hebben deze aanmaakkrullen een lange brandduur en bieden ze u de mogelijkheid om uw BBQ of haardvuur eenvoudig aan te steken. Onze krullen zijn licht, droog en vatten zeer snel vlam. U hoeft niet meer veel moeite te doen om uw BBQ of haardvuur aan te steken. Met onze krullen kunt u dit binnen enkele minuten doen. Daarnaast zijn de krullen milieuvriendelijk, omdat ze gemaakt zijn van FSC® materiaal dat is gecertificeerd volgens de hoogste standaarden. GrillKing Houtwol Aanmaakkrullen Premium Ca. 420 stuks 5kg FSC® Voordeeldoos Aanmaakwokkels -lange brandduur BBQ Haard geeft u de mogelijkheid om gemakkelijk uw BBQ of haardvuur aan te steken met een hoge kwaliteit product. Onze GrillKing Houtwol Aanmaakkrullen zijn de perfecte oplossing voor een snelle en veilige ontbranding van uw BBQ of haardhout. Onze krullen zijn niet alleen lichter, maar branden ook langer dan andere aanmaakmiddelen. Dit betekent dat u langer kunt genieten.

Een hot item op dit moment en zeker plek 8 waardig. Reviews spreken het uit! 

9. Fire Up Houtwol Aanmaakkrullen Voordeelbox 150 stuks Milieuvriendelijk CO2 Neutraal Ca. 2,25 kg.

5/5

Fire Up Houtwol Aanmaakkrullen zijn een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke manier om uw barbecue of openhaard aan te steken. In deze Voordeelbox van 150 stuks heeft u genoeg aanmaakkrullen om uw vuur meerdere keren aan te steken. De box bevat ca. 2.25 kg aanmaakkrullen, wat betekent dat het een echte koopje is, en het milieuvriendelijke karakter ervan maakt het alleen maar beter. Met Fire Up Houtwol Aanmaakkrullen heeft u binnen een paar seconden een knetterend, smeulend vuur. De aanmaakkrullen zijn CO2 neutraal, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de uitstoot van schadelijke stoffen. Bovendien zijn de krullen gemaakt van duurzaam hout, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor andere aanmaakmiddelen. De aanmaakkrullen branden ook langer dan andere soorten, waardoor uw vuur langer brandt.

Mijn persoonlijke favoriet. Deze doet het altijd goed. Bekijk dit top product hier. 

10. 24 pakjes bruine aanmaakblokjes á 32.

5/5

Onze 24 pakken bruine aanmaakblokjes zijn een echte must-have voor iedereen die het kampvuur of de BBQ-avond aan wil steken. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen die geen schadelijke emissies of vervelende geuren produceren. Het aansteken gaat eenvoudig en snel, waardoor je het vuur in een mum van tijd hebt. De aanmaakblokjes zijn zeer duurzaam en zullen een hele tijd meegaan. Ze zijn verpakt in 32 stuks per verpakking, dus je hebt genoeg voor het hele seizoen. Deze aanmaakblokjes zijn milieuvriendelijk en je kunt er op vertrouwen dat het milieu er niet onder lijdt. Dus als je op zoek bent naar een veilige en milieuvriendelijke manier om het vuur aan te steken, dan is deze 24 pakken bruine aanmaakblokjes van THM de perfecte oplossing.

Experts, kenners en specialisten hebben onderzoek gedaan en zijn het er mee eens: een top 10 waardig product!